Zonnepanelen zonder zorgen

met ZAZOE energiespecialisten

Ontdek ZAZOE Solar
Zazoe Solar

ZAZOE SOLAR?

ZAZOE SOLAR levert en plaatst zonnepanelen en omvormers van hoge kwaliteit voor particulieren en ondernemingen.

Dankzij onze strategische partnerships kan ZAZOE SOLAR kwaliteit garanderen aan uiterst voordelige voorwaarden.
Omvormers en zonnepanelen worden geplaatst door een team van ervaren vakmannen. 

Omdat elk gebouw anders is komt een ZAZOE Energiespecialist graag bij u langs om een voorstel uit te werken. Zo bent u zeker dat uw offerte voldoet aan al uw wensen, voor vandaag en voor de toekomst.

Zonnepanelen?

ZAZOE SOLAR levert oplossingen voor alle verschillende situaties en (energie-)behoeftes, zowel voor particulieren als ondernemingen. Een installatie is steeds op maat.

Het installeren van zonnepanelen neemt relatief weinig tijd in beslag.  Na enkele dagen zijn uw zonnepanelen operationeel.

Zonnepanelen vragen weinig onderhoud en kunnen hevige weersomstandigheden doorstaan (van -20 graden tot + 100 graden, regen, wind etc.). De hellingsgraad op het dak zorgen ervoor dat de panelen bij regen worden gereinigd. Mocht het toch nodig zijn, kunnen ze steeds schoongemaakt worden met een spons en lauw water.

Zonlicht is er altijd. Zelfs bij bewolkt weer produceren zonnepanelen energie.

In zonnepanelen investeren is duurzaam besparen. De terugverdientijd van de meeste systemen zit momenteel tussen de vijf en tien jaar. Ter vergelijking: het duurt twintig jaar voordat een investering in dubbel glas is terugverdiend!

  •  

Moderne panelen zijn volledig recycleerbaar (PV-cycle) en worden geproduceerd met energie uit … zonnepanelen. Bovendien zijn de panelen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld windmolens, geluidsloos. De opwekking van zonne-energie brengt geen uitstoot van CO2 of andere vervuilende stoffen met zich mee en is dus goed voor het milieu.

Vragen?

Nu?

Wanneer is de beste tijd om te investeren in zonnepanelen? Gisteren, want elke dag dat u geen eigen energie opwekt maakt u verlies. Daarom kunt u bij ZAZOE SOLAR snel bestellen en plaatsen.

Premies?

Er zijn nog steeds premies voor energie investeringen. De premies zijn beperkter dan vroeger maar daar staat tegenover dat de prijs van zonnepanelen sterk gedaald is. U maakt hoe dan ook winst.

Zon?

Zonnepanelen leveren ook stroom als er geen zon is, daglicht volstaat. Het rendement in de zomer ligt ook hoger doordat de dagen langer zijn. U hoeft dus niet te wachten tot het zomer is om zonnepanelen te plaatsen.

Duurzaam?

Dat zonnepanelen ecologisch zijn wist u al.
ZAZOE SOLAR levert en plaatst ook duurzaam. We werken lokaal, met westers geproduceerde, 100% recycleerbare panelen, wat onze ecologische voetafdruk ten goede komt.

Prijs?

Zijn we duur? Eigenlijk niet. Door gerichte partnerships in de sector en een minutieus aankoopbeleid kunnen we topkwaliteit zonnepanelen en omvormers leveren aan zeer scherpe prijzen.

Nog?

Hebt u nog meer vragen?
Contacteer een ZAZOE Energieconsulent.
We maken met plezier de nodige tijd voor u vrij.

Tevreden klanten?

"De consulent hield niet alleen rekening met ons huidig verbruik, maar ook met de kinderen in de toekomst. Hierdoor kunnen we 20 jaar zorgeloos energie gebruiken."

Familie Deraedt
Brugge

"De plaatsing was zeer snel na het contract, perfect uitgevoerd en met een zeer vriendelijke uitleg. Een aanrader!"

Maarten Sanders
Petegem a/d Leie